Om meg

Om meg

Jeg er en lesehest som er blitt litt lei av alle som mener noe om hva som er bra litteratur eller ikke. Jeg leser helst bøker med en sjel og en positiv eller nøytral slut. Jeg kan ikke helt definere hva jeg mener med sjel, utover at det har noe med hvordan den litterære verden blir formidlet til meg. En bok med sjel lar meg få se alt det positive og alt det negative, uten å unnskylde seg selv.

Jeg mener at det er så mye elendighet i verden at jeg ikke behøver å tilføre min verden enda flere dårlige opplevelser. Jeg vil at bøkene jeg leser skal ha en underliggende optimistisk tone. Det kan være en krig hvor tusener av personer dør, men under dette så ligger det en følelse av at de ikke har dødd forgjeves.

Litt anmeldelser, litt tanker

Jeg vil etterhvert komme med flere anmeldelser av bøker og forfattere. Det vil være et personlig valg fra min side, et valg jeg vil begrunne. Så er det opp til deg om du ønsker å prøve historien du og.

Jeg tar gjerne imot tips til bøker jeg bør prøve meg på, men forbeholder meg retten til å si nei. Skriv gjerne noen ord om hvorfor du synes jeg bør prøve boken. Hvis jeg får en gratis kopi mot å skrive en anmeldelse, så får du beskjed om det.